Υπηρεσίες

Tο άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι σε έτοιμο να καλύψει τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε υπεύθυνα, αξιόπιστα και έγκυρα τις ανάγκες, τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και νομικής μορφής. Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στη διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών μας και βρισκόμαστε συνεχώς στο πλευρό τους, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη και τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Λογιστικές Υπηρεσίες

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες στο γραφείο και την επιχείρησή σας. Χειριζόμαστε την οργάνωση και την εποπτεία του λογιστηρίου σας, την τήρηση της μισθοδοσίας και τη πραγματοποίηση παντός είδους γραφειοκρατικών εργασιών και συναλλαγών με το Δημόσιο (Ασφαλιστικοί οργανισμοί, Δ.Ο.Υ., Επιμελητήρια κτλ). Επιπλέον, προσφέρουμε συμβουλές εργατικής νομοθεσίας και τη δυνατότητα αναδιοργάνωσης του λογιστηρίου σας με σύγχρονα συστήματα πληροφορικής.

Φορολογικές Δηλώσεις

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη και υποβολή φορολογικής δήλωσης για όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα. Το λογιστικό γραφείο μας, προσφέρει υπηρεσίες σε ιδιώτες όπως συμπλήρωση και υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης (εκτύπωση Ε1), εκτύπωση ενσήμων ΙΚΑ, ενεργοποίηση κλειδαρίθμου, υπολογισμός τεκμηρίων, υποβολή Α21, κτηματολόγιο, ΕΝΦΙΑ, υπολογισμός φόρου εισοδήματος, συντάξεις, βοήθεια με το taxisnet, επιδόματα, φορολογία κατοίκων εξωτερικού, εκτύπωση τελών κυκλοφορίας, ενημέρωση σχετικά με τους νέους νόμους και οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Έναρξη Επιχείρησης

Επικεντρωθείτε μόνο στην επιχειρηματική σας ιδέα και όχι στα γραφειοκρατικά ζητήματα. Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την έναρξη της επιχείρησής σας.

Ρύθμιση Οφειλών

Αφήστε σε μας να υλοποιήσουμε την ευνοϊκότερη ρύθμιση και απαλλαγή των οφειλών σας.

Φορολογικοί Έλεγχοι

Το λογιστικό γραφείο μας παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε επιχειρήσεις και ιδιώτες κατά την διάρκεια φορολογικών ελέγχων που διενεργούνται μέσω Δ.Ο.Υ , Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ και Κ.Ε.ΦΟ.ΜΕ.Π

Διαχείριση Μισθοδοσίας

Η εμπειρία της ομάδας μας σε εργατικά, φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, διασφαλίζει την άριστη διαχείριση μισθοδοσίας.

Πρόγραμμα Επιδοτήσεων

Έχουμε την δυνατότητα με την υποστήριξη των συνεργατών μας να βρούμε το καταλληλότερο πρόγραμμα επιδότησης που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησή σας.

Τήρηση Βιβλίων

Αναλαμβάνουμε την ενημέρωση Απλογραφικών ή Διπλογραφικών βιβλίων για λογαριασμό της επιχείρησης σας.

Υπηρεσίες προς Αγρότες

Δηλώσεις Καλλιέργιας ΟΣΔΕ

Αναλαμβάνουμε την σωστή συμπλήρωση και υποβολή της δήλωσης καλλιέργειας ΟΣΔΕ και πρωτίστως την ορθή αποτύπωση των αγροτεμαχίων σας για αποφυγή προστίμων και διοικητικών πράξεων από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Δηλώσεις Κτηματολογίου

Προετοιμάζουμε άριστα και καταθέτουμε τον φάκελό σας στο Κτηματολογικό Γραφείο Αχαΐας μετά από πλήρη νομικό έλεγχο για να είστε σίγουροι, ότι δεν θα έχετε προβλήματα όταν έρθει η ανάρτηση στην περιοχή σας.
Επίσης, αναλαμβάνουμε για όλους εσάς την προετοιμασία και την κατάθεση του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ φακέλου σας, όπου και αν έχετε την περιουσία σας στην Ελλάδα μέσω της on-line εφαρμογής του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Είμαστε δίπλα σε κάθε σας βήμα. Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα βοηθήσουν την επιχείρηση σας στην μελέτη των επιχειρηματικών σχεδίων σας καθώς επίσης και στην οργάνωση και υποστήριξη των προϋπολογισμών σας.

Σας προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας, καθώς και σχεδιασμό εξατομικευμένου οικονομικού πλάνου με στόχο την εξυγίανση της , εάν υπάρχουν, παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες.

Παρέχουμε επίσης, συμβουλευτικές υπηρεσίες Μηχανοργάνωσης και Μηχανογράφησης και οργανώνουμε το λογιστήριό σας. Σας προσφέρουμε συνεχή παρακολούθηση των οικονομικών σας καταστάσεων με καταστάσεις εσόδων και εξόδων, καθώς και στατιστικές αναλύσεις των εμπορικών δραστηριοτήτων της επιχείρησης σας.

Επικοινωνία


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο