Ποιοί είμαστε

Η Financial Business & Co προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες λογιστικές, φοροτεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Σήμερα, η εταιρεία μας στελεχώνεται από μια ομάδα έμπειρων συνεργατών, ενώ το πελατολόγιο μας αφορά τους περισσότερους κλάδους της επιχειρηματικότητας.

Το φοροτεχνικό μας τµήµα επιτυγχάνει την άµεση κωδικοποίηση των όποιων αλλαγών, εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης και κάθε φορολογούµενου πολίτη.

Προτεραιότητά μας η ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας, η ανάπτυξη της επιχείρησής σας και η άμεση και ορθή εξυπηρέτηση. Καθήκον μας είναι να ανταπεξερχόμαστε στις διαφορετικές ανάγκες που έχει κάθε επιχείρηση και να δημιουργούμε σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

H πολυετής εμπειρία μας και η συνεχής ενημέρωσή μας σχετικά με το διαρκώς μεταβαλλόμενο λογιστικό και φορολογικό περιβάλλον, αποτελούν εγγύηση για την ποιοτική και έγκυρη εξυπηρέτηση σας. Εργαζόμαστε πάντοτε με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών σας, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση και συμβάλλοντας ενεργά στην αποδοτικότητα και ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

H ομάδα μας

Tο άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε υπεύθυνα, αξιόπιστα και έγκυρα τις ανάγκες, τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και νομικής μορφής. Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στη διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών μας και βρισκόμαστε συνεχώς στο πλευρό τους, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη και τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Επικοινωνία


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο